Meer dan 30 jaar
Geschiedenis

In 1989 verhuisde Jef Hermans als gepassioneerd fietser uit zijn te klein geworden garage in Rijkevorsel naar zijn nieuwe fietsenwinkel in Westmalle. Een droom, zijn passie en hobby werden zijn beroep.
In 2019 heeft hij de fakkel doorgegeven aan Vincent Meyvis die met dezelfde passie de winkel volledig overgenomen heeft. Zijn jarenlange ervaring op de fiets gebruikt hij nu om de klanten eerlijk advies te geven.


Vincent staat er niet alleen voor en kan rekenen op een sportief topteam dat alle dagen klaarstaat om de beste service aan te bieden.

Een aangename sfeer, jaren ervaring, snelle service, maar vooral een eerlijk advies maakt dat Rijwielen Hermans heel veel tevreden klanten heeft in de hele regio.

Online gaan we nog een stapje verder en zorgen we voor een groot gamma aan kwaliteitsproducten aan voordelige prijzen in de webshop rijwielenshop.be.

Sponsoring
Ambassadeur?

Ben jij een gepassioneerd fietser en wil jij één van de actieve uithangborden worden van onze winkel? Kom zeker eens langs om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

EPO'S WESTMALLE

Op zondagmorgen trekt de zaakvoerder er op uit met de Epo's van Westmalle. Ze zijn jaren geleden klein begonnen, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een hechte groep met meer dan 50 leden.
http://www.epos-westmalle.beSponsoring van jouw team

Op zoek naar sponsoring? Bespreek samen met ons wat er mogelijk is. Een goede samenwerking en wederzijdse return zijn de sleutel tot langdurig succes!


Instagram

Neem je graag een kijkje in onze leefwereld?

Volg ons op instagram
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B