Voor iedereen de beste fiets
Ons aanbod

Bekijk ons ruim aanbod fietsen!

Aanbod elektrisch
De elektrische fiets

Een elektrische fiets beschikt over een motor die geactiveerd wordt door te trappen. Eigenlijk trap je op een elektrische fiets bijna even hard als tijdens een rustige rit op een stadsfiets, maar je rijdt opmerkelijk sneller.

Gewone elektrische fietsen (25 km/u)

Een elektrische fiets met ondersteuning tot 25 km per uur

Speedbikes (45 km/u)

Een elektrische fiets met ondersteuning tot 45 km per uur

Elektrische Mountainbikes

Een e-mountainbike vergroot niet alleen uw trapkracht, maar ook de funfactor! U fietst verder, hoger en langer met een gegarandeerde lach op uw gezicht.

Aanbod stad
De stadsfiets

Ben jij nog niet klaar voor een elektrische fiets? Doe je kleinere afstanden of moet de fiets soms lang op onbewaakte plaatsen staan? Dan is een stadsfiets het beste alternatief!

Herenfietsen

Voor een gezellig ritje op zondag, woon-werkverkeer of trekking: wij adviseren u zodat u de juiste keuze maakt en tevreden (naar huis) fietst.

Damesfietsen

Of u nu kiest voor een stadsfiets, een retrofiets, een omafiets of een sportief, recreatief of trekkingmodel: voor een testritje kan u steeds bij ons terecht.

Kinderfietsen

Coole gasten en leuke meiden op een super kwaliteitsfiets of een racefiets, op een crossfiets of gewoon op een degelijke fiets om mee naar school te rijden

Aanbod Sport
De sportieve fiets

Wil je graag grotere afstanden fietsen en fysieke inspanningen leveren dan is een sportieve fiets datgene wat jij nodig hebt. Wij hebben een ruim assortiment aan racefietsen, mountainbikes en gravelbikes.

Racefietsen

Pure snelheid, aerodynamica of comfort voor uw racefiets? Wij meten u gratis op zodat uw prestaties verbeteren en uw training optimaal rendeert.

Mountainbikes

Ons assortiment aan mountainbikes is zeer groot. Wij assisteren en adviseren u zodat u de juiste keuze kan maken bij uw aankoop.

Gravelbikes & cyclocross

Het evenwicht tussen (de) racefiets en mountainbike is in de cyclocross te vinden. We geven u graag het broodnodige advies!

Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B