Voor iedereen de beste fiets
Racefietsen

Bekijk ons ruim aanbod fietsen!

Pure snelheid, aerodynamica of comfort voor uw racefiets? Wij meten u gratis op zodat uw prestaties verbeteren en uw training optimaal rendeert. We hebben racefietsen voor zowel dames als heren in ons gamma.

Aanbod elektrisch
Ontdek onze merken
Racefietsen - Scott

Scott

De oorsprong van dit Zwitserse merk, is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft Scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden.

De racefietsen van Scott zijn ontworpen met ongelooflijke precisie, met aandacht voor de kleinste details, want het zijn al die super kleine details die het verschil maken en die je de beste fietservaring ooit bezorgen.

Get Started

Giant

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design.

De racefietsen van Giant zijn ontworpen om met efficiëntie en snelheid te klimmen, bochten te maken en af te dalen, geeft een Giant racefiets je een concurrentievoordeel. Of je nu racet, traint of voor de KOM gaat, de racefietsen van deze mannen doen het allemaal en sneller.

Get Started
Racefietsen - Giant
Racefiets - Cervélo

Cervélo

De naam Cervélo is samengesteld uit de eerste lettergreep van het Italiaanse cervello (brein) en de eerste twee van het Franse vélocipède (fiets). Cervélo richtte zich oorspronkelijk op het maken van tijdritfietsen. Tegenwoordig maken ze ook gewone racefietsen. Hoewel Cervélo met slechts 40 werknemers een relatief klein bedrijf is, geniet het toch een reputatie in het wielerpeloton.

Of je nu prof bent in de Tour de France, je eerste triatlon over de hele afstand rijdt, of gewoon graag fietst in het weekend, Cervélo past techniek, ambitie en passie toe om een fiets te maken die beter is voor jou.

Get Started

Liv

Je wilt agressieve snelheid en strakkere controle in de bochten. Je wilt een soepele controle en een comfortabele rit. Of je nu met vrienden langs de kust fietst of diep gaat voor je volgende triatlon wedstrijd, onze aerotechnologie heeft Liv niet alleen tot enkele van de lichtste, snelste dames racefietsen ter wereldgemaakt, maar ook tot de snelste fietsen ter wereld.

Get StartedRacefietsen - Liv

Merida

In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald “de intentie om alleen mooi een hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.” Tijdens zijn leven heeft Ike het aanzien van de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider op het gebied van fietstechnologie gevestigd.

Get Started
Racefietsen - Merida

Heb jij een vraag over onze racefietsen?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel (antwersesteenweg 325, Westmalle)
of bel ons op 03 311 65 97

Get Started
Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B