Voor iedereen de beste fiets
Herenfietsen

Bekijk ons ruim aanbod fietsen!

Voor een gezellig ritje op zondag, woon-werkverkeer of trekking: wij adviseren u zodat u de juiste keuze maakt en tevreden (naar huis) fietst.

Aanbod elektrisch
Ontdek onze merken
Herenfietsen - Scott

Scott

De oorsprong van dit Zwitserse merk, is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft Scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden.

Scott stadsfietsen zijn allrounders, ontworpen om comfortabel en betrouwbaar te zijn op alle terreinen. Dankzij hun unieke ontwerp en geometrie, die belangrijke kenmerken van zowel MTB als racefietsen overneemt, zijn stadsfietsen speciaal gemaakt voorwoon-werkverkeer, weekendavonturen en ritten op en naast de weg.

Get Started

Giant

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design.

Terwijl anderen in het verkeer zitten, kan jij erdoorheen fietsen. De collectie stadsfietsen van Giant biedt voor elk wat wils, of je nu haast hebt midden in je dagelijkse woon-werkverkeer of ontsnapt aan de dagelijkse sleur met een cruise door het park bos.

Get Started
Herenfietsen - Giant

Oxford

Oxford is een Belgisch topmerk uit Sint-Niklaas. Het hun slogan 'sterk in fietsen' bedoelen zo ook letterlijk dat ze sterke fietsen maken, zoals ze zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Get StartedHerenfietsen - Oxford

Heb jij een vraag over onze herenfietsen?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel (antwersesteenweg 325, Westmalle)
of bel ons op 03 311 65 97

Get Started
Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B