Voor iedereen de beste fiets
Mountainbikes

Bekijk ons ruim aanbod fietsen!

Ons assortiment aan mountainbikes is zeer groot. Wij assisteren en adviseren u zodat u de juiste keuze kan maken bij uw aankoop.

Aanbod elektrisch
Ontdek onze merken
Mountainbikes - Scott

Scott

De oorsprong van dit Zwitserse merk, is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft Scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden.

De mountainbikes van Scott zijn ontworpen met ongelooflijke precisie, met aandacht voor de kleinste details, want het zijn al die super kleine details die het verschil maken en die je de beste fietservaring ooit bezorgen.

Get Started

Giant

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design.

Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-mountainbike die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

Get Started
Mountainbikes - Giant

Corratec

Het Duitse merk Corratec is één van de meest hoogstaande merken op het gebied van mountainbikes en racefietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1990 met een grote focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Corratec is één van de nieuwste merken in ons assortiment en we zijn fier om verdeler te zijn van dit mooie merk.

Get StartedMountainbikes - Corratec

MMR

MMR Bikes is een Spaans merk van kwaliteitsmountainbikes dat werd opgericht in 2008. Ze voorzien een UCI MTB team , dat al heel wat medailles behaalde, van mountainbikes. Wij zijn trotse verdeler!

Get Started
Mountainbike - MMR

Merida

In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald “de intentie om alleen mooi een hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.” Tijdens zijn leven heeft Ike het aanzien van de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider op het gebied van fietstechnologie gevestigd.

Get Started

Heb jij een vraag over onze mountainbikes?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel (antwersesteenweg 325, Westmalle)
of bel ons op 03 311 65 97

Get Started
Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B