Voor iedereen de beste fiets
Gravel bikes

Het evenwicht tussen (de) racefiets en mountainbike is in de cyclocross te vinden. We geven u graag het broodnodige advies!

Aanbod elektrisch
Ontdek onze merken
Gravel bikes - Scott

Scott

De oorsprong van dit Zwitserse merk, is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft Scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden.

De gravel bikes van Scott zijn ontworpen met ongelooflijke precisie, met aandacht voor de kleinste details, want het zijn al die super kleine details die het verschil maken en die je de beste fietservaring ooit bezorgen.

Get Started

Giant

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design.

Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-mountainbike die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

Get Started
Gravel bikes - Giant

Liv

Je wilt agressieve snelheid en strakkere controle in de bochten. Je wilt een soepele controle en een comfortabele rit. Of je nu met vrienden langs de kust fietst of diep gaat voor je volgende triatlon wedstrijd, onze aerotechnologie heeft Liv niet alleen tot enkele van de lichtste, snelste dames gravel bikes ter wereldgemaakt, maar ook tot de snelste fietsen ter wereld.

Get StartedGravel bikes - Liv

Corratec

Het Duitse merk Corratec is één van de meest hoogstaande merken op het gebied van mountainbikes en racefietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1990 met een grote focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Corratec is één van de nieuwste merken in ons assortiment en we zijn fier om verdeler te zijn van dit mooie merk.

Get Started
Gravel bikes - Corratec

Heb jij een vraag over onze gravel bikes?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel (antwersesteenweg 325, Westmalle)
of bel ons op 03 311 65 97

Get Started
Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B