Voor iedereen de beste fiets
Elektrische fietsen (25km/u)

Bekijk ons ruim aanbod fietsen!

Een elektrische fiets combineert jouw eigen kracht met de kracht van een elektromotor. Deze motor ondersteunt je tot ongeveer 25 km/u. De elektriciteit voor dat 'duwtje in de rug' komt uit de accu, die zich in de achter drager, op of in het frame bevindt. In de fiets zitten sensoren die je snelheid, je trapkracht of de rotatie van je pedalen meten. Deze gegevens worden gebruikt om de huis te elektrische ondersteuning te geven.

Aanbod elektrisch
Ontdek onze merken
Herenfietsen - Scott

Scott

De oorsprong van dit Zwitserse merk, is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft Scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden.

In nauwe samenwerking met elektronicagigant Bosch zijn de elektrische fietsen van Scott goed voorzien vaneen degelijke en sterke elektromotor.

Maak je niet langer zorgen over files, parking en steile heuvels en begin te nieten van uw dagelijks woon-werkverkeer met de elektrische fietsen van Scott.

Get Started

Giant

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design.

Er is geen betere manier om door de stad te reizen. Van dagelijks woon-werkverkeer tot avontuurlijke fietspaden, de elektrische stadsfietsen van Giant zijn een leuke manier om door de stad te reizen. Met verschillende niveaus van trapondersteuning is er voldoende keuze voor elke gebruiker.

Get Started
Elektrische fietsen - Giant
Elektrische fietsen - Kalkhoff

Kalkhoff

Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

100 jaar Kalkhoff, 100 jaar fietstraditie. Deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologie kan je terug vinden unieke ontwerp van de fietsen: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter.

Get Started

Oxford

Oxford is een Belgisch topmerk uit Sint-Niklaas.
Het hun slogan 'sterk in fietsen' bedoelen zo ook letterlijk dat ze sterke fietsen maken, zoals ze zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Get StartedElektrische fietsen - Oxford

Dutch ID

Dutch ID ontwikkelt e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. Waardoor je vaker fietst, actiever leeft en van je vrijheid geniet. Ze hebben een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden de e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Get Started
Elektrische fietsen - Yoors Bikes

Yoors Bikes

YOORS bikes is een Belgische nieuwe lijn van e-bikes opgericht door twee gepassioneerde ondernemers, Pascal en Christophe. Samen hebben ze meer dan 40 jaar ervaring in de fietswereld. Nu bundelen ze de krachten om een nieuwe wind te laten waaien in de fietsbranche.

De YOORS elektrische fietsen zijn uitgerust met de laatste vernieuwingen die zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn Het design van de YOORS fiets vormt de ideale balans tussen strak design en comfort.

Get Started

Heb jij een vraag over onze elektrische fietsen?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel (antwersesteenweg 325, Westmalle)
of bel ons op 03 311 65 97

Get Started
Volg ons op sociale media

Join our community of lamp lovers like you who know the impact great lighting can have on a room.

FIND US ON SOCIAL
Free Shipping
within USA
Easy Returns
within 7 days
1 year Warranty
on all Lights
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en acties!
Je bent ingeschreven!
Oei, iets misgelopen. Probeer opnieuw a.u.B